Nieuwsbrieven

We willen graag iedereen goed op de hoogte houden van leuke activiteiten, mededelingen en aankondigingen. Hiervoor gebruiken we diverse kanalen. De algemene berichten zijn voor iedereen toegankelijk in de nieuwsbrieven of op Facebook. Berichten en foto's bestemd voor ouders/verzorgers zijn te vinden in het ouderportal Social Schools.
In de nieuwsbrieven vindt u het actuele nieuws en algemene informatie die voor eenieder toegankelijk is. De nieuwsbrief verschijnt eens per maand.

Kindcentrum Valkenhorst is actief op Facebook. Op onze Facebookpagina plaatsen we nieuwtjes, foto's etc. van diverse activiteiten. De Facebookpagina is openbaar en voor iedereen toegankelijk (ook zonder Facebookaccount). 
https://www.facebook.com/kindcentrumvalkenhorst  

Foto's van activiteiten en mededelingen voor ouders/verzorgers zijn te vinden via het Ouderportal Social Schools. We vinden de privacy van alle kinderen op Kindcentrum Valkenhorst erg belangrijk. Hierom is het Ouderportal Social Schools alleen voor ouders/verzorgers van leerlingen van onze school toegankelijk. Bent u ouder/verzorger en heeft u nog geen toegang? Neemt u dan contact op met onze administratie, dan regelen wij de toegang.