Peuteropvang

Ook peuters zijn meer dan welkom op Kindcentrum Valkenhorst! Zo is er op ons kindcentrum in Assen-Oost een bijzondere peuteropvang te vinden met een speciaal voor peuters ingericht lokaal en een prachtig, groen en eigen speelplein! 

Op het speelplein kunnen peuters op een veilige en vertrouwde manier de wereld ontdekken en naar hartenlust spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Veilig, verantwoord en vertrouwd zijn dan ook begrippen die centraal staan. Daarnaast kent de peuteropvang op de Valkenhorst geen wachtlijst!

Vertrouwde omgeving en soepele overgang
De peuteropvang lijkt op het vroegere peuterspeelzaalwerk. Spelend worden de kinderen voorbereid op een soepele overgang naar groep 1. Dat is tegelijk ook het grootste voordeel van peuteropvang op de Valkenhorst! Al voordat ze de overstap naar het basisonderwijs maken, leren de kinderen het kindcentrum en hun toekomstige juffen en meesters kennen. Zo hoeven ze hun vertrouwde omgeving niet te verlaten! 

Meer weten over de peuteropvang? Neem gerust contact met ons op via directie@kindcentrum-valkenhorst.nl of kom eens een kijkje nemen!